Alege un partener de incredere

DBHost Romania inseamna incredere, stabilitate, siguranta, viteza de raspuns.


Fie ca esti o persoana fizica sau reprezinti o firma, pentru noi esti la fel de important mereu. Serviciile noastre puse la dispozitia ta se afla in siguranta pe serverele noastre fiind protejate cu cele mai noi tehnologii.

Daca preturile pentru backup zilnic al datelor depasesc bugetul tau, fi fara grija. Noi iti facem oricum copie de siguranta saptamanala sau lunara, in functie de abonamentul pe care l-ai achizitionat.

Suntem oameni inainte de toate. Si suntem realisti si cu bun simt. Asta inseamna ca asistenta si suportul se ofera pe intreaga perioada contractuala timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Doar ca ne rezervam dreptul de a fi onesti si anuntam din start faptul ca sarbatori precum Craciunul, Pastele si Revelionul vom fi alaturi de familie cu exceptia problemelor grave (servicii nefunctionale, date pierdute, clienti nou-aparuti). Pentru problemele ce nu fac parte din categoria "urgent", se va pune tichet de rezolvare dupa cum urmeaza : a doua zi de Craciun, a doua zi dupa Anul Nou si a doua zi de Paste. La urma urmelor, asta fac toti desi nu recunosc.

Respectul fata de ceilalti, un respect plin de modestie si politete, este prima conditie a adevaratei egalitati.
Fyodor Mikhailovich Dostoyevsky

Web design a la DBHost Romania!

Suntem o echipa tanara, mereu cu pofta de munca, mereu plini de viata si energie. Desi uneori vorbim prea mult, desi uneori glumim cand trebuie sa fim seriosi, desi uneori suntem nervosi cand ar trebui sa fim calmi, inseamna doar ca suntem oameni, nu roboti. De fiecare data in schimb, serviciile oferite vor face ca micile greseli de comunicare sa fie trecute usor cu vederea de orice client.

Site-urile create de echipa noastra au fost si raman adevarate reusite. Dupa ani de zile de cand le-am realizat, observam clienti care pur si simplu nu se pot desparti de design-ul oferit. In multe cazuri, suntem singurii care am reusit sa facem fata provocarilor impuse de clienti. Si toate acestea la preturi mai mult decat competitive. Pentru ca ne respectam in egala masura pe noi, munca noastra dar si buzunarul clientului.

Website-uri realizate de noi:

Nu tot ceea ce poate fi numarat conteaza si nu tot ceea ce conteaza poate fi numarat.
Albert Einstein

Testimonialele clientilor nostri

Cateva din parerile clientilor nostri despre calitatea serviciilor oferite.